Een verplaatsbare badkamer huren om te douchen tijdens een verbouwing of lekkage

Wanneer je de badkamer gaat verbouwen, of wanneer je last hebt van lekkage is een verplaatsbare badkamer dé uitkomst!

Paginainhoud;

Waar kun je een verplaatsbare badkamer zoals plaatsen?

Een verplaatsbare badkamer kun je voor je woning, naast je woning, of achter je woning plaatsen. Zolang de badkamer waterpas staat, en er een waterbron + elektrischiteit in de buurt is, ben je al voorzien. Weet je niet zeker of de verplaatsbare badkamer bij jouw woning kan staan? In dat geval raden wij je aan even contact met ons op te nemen zodat wij je vrijblijvend kunnen adviseren.

Waarom een verplaatsbare badkamer, en geen douchecabine?

Kleine douchecabines moeten op een andere plek binnen de woning staan. Tevens liggen er overal slangen door het huis en is er vaak een gebrek aan privacy. Daarnaast neemt het veel tijd in beslag om een douchecabine op te zetten en aan te sluiten. In tegenstelling tot de bovenstaande punten is onze badkamer snel aangesloten, tevens zijn deze badkamers erg mobiel en kunnen ze bijna overal staan. Wist je dat onze badkamers ook zijn voorzien van een toilet en wastafel met bijbehorende spiegel?

Een verplaatsbare badkamers is mobiel!

De badkamers passen achter iedere auto met trekhaak, en het plaatsen is uiterst eenvoudig. Je kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen! Wil je dit liever door ons laten doen? Dat is ook geen enkel probleem. Het mooiste van alles is dat je hem al kunt huren voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW) (Ook ideaal tijdens een familieweek met veel bezoek!)
Meer informatie over onze douchecabines


Een verplaatsbare badkamer huren tijdens het verbouwen van de badkamerGa je de badkamer verbouwen? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de dagen dat je de badkamer bij je woning wilt plaatsen/laten plaatsen!Beste oplossing tijdelijk douchen, het mobielebadkamer.info logoContact opnemen

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen | Mobiele badkamer huren