Veelgestelde vragen

Voor wanneer er toch iets niet helemaal duidelijk is

Heb je na alle informatie op onze website nog vragen over de Mobiele badkamers of de mobiele douchecabines die wij verhuren? De kans bestaat dat de vraag al eens is gesteld. Op deze pagina kun je het antwoord er op vinden.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie!

Veelgestelde vragen over het huren van een tijdelijke mobiele badkamer

Voordat je een badkamer gaat huren ben je wellicht benieuwd naar een aantal zaken over de huur. Speciaal daarvoor hebben we een lijst samengesteld met alles wat je moet weten voordat je gaat huren. Mocht je ondanks de antwoorden op de onderstaande vragen nog iets willen weten, twijfel dan zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je moet natuurlijk tijdens de verbouwing of renovatie van je badkamer niet voor vervelende verrassingen komen te staan!

De verhuurprijs voor een tijdelijke mobiele badkamer is €137,50 (excl. 21% BTW) per week.

De huurprijzen van op deze website zijn exclusief btw, tenzij specifiek anders aangegeven.

De badkamers van MobieleBadkamer.info mogen vervoerd worden achter iedere auto met een trekhaak.

Ja, wij zijn uitsluitend actief in mobiele badkamer verhuur met toiletruimte.

Ja, de badkamer is voorzien van een elektrische convectorkachel.

Ja, de badkamer is voorzien van verlichting.

Ja, wanneer je overgaat tot een badkamer wagen huren er is een stopcontact aanwezig naast de wastafel. Hierbij zit ook een spiegel. Je kunt je dus gewoon scheren, je haren föhnen of tandenborstel opladen.

Onze grote units wegen 1300kg. Zijn 199cm breed (wielen onder de badkamer), 305cm lang (zonder dissel), de dissel is 150cm lang. Verder is de badkamer 280cm hoog (vanaf de grond gemeten). De boiler van de badkamer is 2500 watt.

Veelgestelde vragen over het huren van een tijdelijke mobiele douche unit

De verhuurprijs voor een tijdelijke mobiele douchecabine is voor de eerste week €129,00 (inc. 21% BTW). Huur je langer dan één week? De prijs voor de opvolgende weken is €99,00 (inc. 21% BTW) per week.

De huurprijzen van mobiele douchecabines zijn inclusief BTW.

De douchecabines van MobieleBadkamer.info zijn in vrijwel iedere (ruimere) auto of per aanhanger te vervoeren. Door de geringe afmetingen (78cm breed en 200cm hoog) geen enkel probleem.

Ja, onze mobiele douchecabines zijn voorzien van een (elektrische)boiler.

Aan- en afvoer voor water (meegeleverd). Met daarbij toegang tot een stopcontact.

Waar is MobieleBadkamer.info onderdeel van?

MobieleBadkamer.info is onderdeel van Nonstop Rioolreiniging. Nonstop is een Rioolontstoppingsbedrijf dat gevestigd is in Almelo (Overijssel) met al vele tevreden klanten. Neem gerust eens een kijkje door ons op te zoeken op Google Maps. Je zult zien dat Nonstop een goed beoordeeld bedrijf is. Wij houden namelijk van blije klanten! Tevens maken wij graag jouw tijd tijdens de verbouwing van je badkamer zo fijn mogelijk. Kies dus voor een Mobiele Badkamer die je huurt bij Nonstop, zo weet je zeker dat je zonder zorgen de verbouwing van je badkamer door kunt komen.

Bekijk via de onderstaande knop de mening van anderen over Nonstop Rioolreiniging.