Waarom een tijdelijke douchecabine kopen, als je hem ook kunt huren!

Om te kunnen douchen tijdens de verbouwing kun je een tijdelijke douchecabine kopen. Maar waarom zou je iets dat je tijdelijk gebruikt niet gewoon huren? Dat kan flink schelen in de kosten. Als oplossing bieden wij jou, de mobiele badkamer.

Paginainhoud;

De nadelen van een tijdelijke douchecabine kopen

Het kopen van een tijdelijke douchecabine kan flink in de kosten lopen. Als beter alternatief bieden wij de mobiele badkamer aan. In tegenstelling tot een tijdelijke douchecabine zijn onze badkamers ruim en volledig voorzien. Dat betekent dus dat alle gemakken van je eigen badkamer ook in onze mobiele badkamer aanwezig zijn! Denk hierbij aan een wastafel, bankje, een spiegel en natuurlijk een heerlijke kachel. Zo kun je ook de badkamer verbouwen wanneer het minder mooi weer is.

Waarom dan een mobiele badkamer huren, in plaats van een tijdelijke douchecabine kopen?

Zoals al eerder genoemd het huren van een mobiele badkamer niet alleen goedkoper, maar ook een stuk comfortabeler. In tegenstelling tot een tijdelijke douchecabine is een mobiele badkamer erg ruim. Ook is er een toilet aanwezig. Zo hoef je tijdens het verbouwen van je badkamer niet ook nog eens een dixi neer te zetten.

De badkamers passen achter iedere auto met trekhaak, en het plaatsen is uiterst eenvoudig. Je kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen! Wil je dit liever door ons laten doen? Dat is ook geen enkel probleem. Een tijdelijke douchecabine huren doe je al voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW) Meer informatie over onze douchecabines


Waarom een tijdelijke douchecabine kopen, als je hem ook kunt huren!Ga je de badkamer verbouwen? en wil je toch liever een badkamer huren in plaats van een tijdelijke douchecabine kopen? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de dagen dat je de badkamer bij je woning wilt plaatsen/laten plaatsen!Tijdelijke douchecabine kopen, het mobielebadkamer.info logoContact opnemen

Meer informatie over badkamers.

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen