Een tijdelijke douchecabine huren om te douchen tijdens de verbouwing

Om te kunnen douchen tijdens de verbouwing kun je een tijdelijke douchecabine huren. De tijdelijke douchecabines die MobieleBadkamer.info aanbiedt zijn niet zomaar cabines. Het is een volwaardige vervanging voor je eigen badkamer. Zo zijn de badkamers naast een douche van alle gemakken voorzien.

Douchen tijdens de verbouwing, en dat gewoon bij huis

Een mobiele badkamer kun je gewoon bij huis plaatsen, bijvoorbeeld op je oprit. Zo heb je volledige privacy tijdens het douchen of naar het toilet gaan. Een tijdelijke douchecabine huren geeft veel rust tijdens de verbouwing. Zo hoef je niet te haasten met de renovatie, en hoef je ook niet bij de buren aan te kloppen wanneer je wilt douchen. Zeker voor wat grotere gezinnen is dit een goede uitkomst, omdat je dat eigenlijk niet van je buren wilt vragen.

Waarom een mobiele badkamer, in plaats van een kleine douchecabine?

Kleine douchecabines moeten op een andere plek binnen de woning staan. Tevens liggen er overal slangen door het huis en is er vaak een gebrek aan privacy. Daarnaast neemt het veel tijd in beslag om een kleine douchecabine op te bouwen en aan te sluiten. In tegenstelling tot de bovenstaande punten is een mobiele badkamer snel aangesloten, en kun je alle tijd nemen om heerlijk te blijven douchen. Is de badkamer de enige plek met een toilet? Ook dan is de mobiele badkamer een ideale uitkomst. Deze is naast een douche namelijk ook voorzien van een volwaardig comfortabel toilet, en natuurlijk een wasbak.

Onze badkamers zijn dan ook écht mobiel

De badkamers passen achter iedere auto met trekhaak, en het plaatsen is uiterst eenvoudig. Je kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen! Wil je dit liever door ons laten doen? Dat is ook geen enkel probleem. Een tijdelijke douchecabine huren doe je al voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)


Meer informatie over onze douchecabines

Een tijdelijke douchecabine huren tijdens de verbouwen

Ga je de badkamer verbouwen? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de dagen dat je de badkamer bij je woning wilt plaatsen/laten plaatsen!

Beste oplossing tijdelijk douchen, het mobielebadkamer.info logo
Mobiele Badkamer Logo


Contact opnemen

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen | Nonstop Riool