Tijdelijk geen badkamer, wat nu?

Tijdelijk geen badkamer? Een badkamer op wielen is snel geplaatst.
De mobiele badkamer is snel geplaatst

Een tijdelijke doucheruimte huren

Indien u tijdelijk geen badkamer tot uw beschikking heeft biedt een van onze badkamers uitkomst. Onze mobiele badkamers zijn naast een douche, ook van alle andere gemakken voorzien. Het is een volledige tijdelijke vervangen. Zo kunt u dus alle tijd nemen voor de verbouwing en toch comfortabel blijven douchen.

Bij de verbouwing of renovatie van uw badkamer komt vaak de volgende vraag naar voren. Ik heb tijdelijk geen badkamer tot mijn beschikking, waar gaan we nu douchen? Waar laat ik mijn wasmachine, droger? Huur een van onze badkamers! Het huren van een tijdelijke douchecabine geeft u meer rust tijdens de drukke verbouwing.

De mobiele badkamers van MobieleBadkamer.info zijn een compact en compleet uitgerust. Binnen enkele minuten zijn ze gebruiksklaar, op plaatsen waar water en elektriciteit aanwezig zijn. Door een ingebouwde pomp wordt het afvalwater afgevoerd.

Onze badkamers zijn écht mobiel

De badkamers van MobieleBadkamer.info passen achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, u kunt hem dus ook zelf plaatsen!
Eventueel kunnen wij het ook voor U aansluiten.

U huurt al een badkamer voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)

Over de mobiele badkamer

Kunt u tijdelijke niet douchen? Dan huurt u gewoon een van de tijdelijke badkamers op wielen.
Deze kost slechts €137.50 per week!

mobiele badkamer twente overijssel hengelo almelo

Contact opnemen

Ervaringen van huurders

Fam. de Groot

Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit.
De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5.0
2017-05-15T11:54:57+00:00
Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit. De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!

Jan en Chantal

Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5.0
2017-05-15T11:54:47+00:00
Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5
2