Wanneer je de badkamer gaat of laat verbouwen, een feestje hebt of om een andere reden een nooddouche met boiler nodig hebt, bieden wij jou de oplossing. Een nooddouche op zich is een oplossing, maar deze moeten vaak in een andere ruimte van het huis staan. De mobiele badkamer kent dit probleem niet. Je parkeert hem zo voor de deur! Als er maar een wateraanvoer en een waterafvoer aanwezig is.

Hoe ziet de nooddouche met boiler er uit?

Nooddouche met boiler, afgewerkt in een geweldige mobiele badkamer.
Nooddouche met boiler, afgewerkt in een geweldige mobiele badkamer.

Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress. – Fam. De groot

Een nooddouche met boilet is mobiel!

De nooddouche met boilet is mobiel EN met toilet. Bovendien past hij achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, je kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen!
Indien gewenst kunnen wij het ook voor je aansluiten.

Wat een een mobiele badkamer eigenlijk?

Je huurt al een mobiele badkamer op wielen voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW) per week. 

Tijdelijk geen badkamer, tijdelijke douche
Royale doucheruimte

De tijdelijke mobiele badkamer is ruim van binnen.
De tijdelijke mobiele badkamer is ruim van binnen.

Royale en verwarmde toiletruimte

Waarom een mobiele badkamer in plaats van een tijdelijke douchecabine?

Onze mobiele badkamers zijn naast een douche, ook voorzien van een toilet en tevens van alle andere gemakken (zoals verwarming) voorzien. Het is dus een volledige tijdelijke vervangen voor je eigen badkamer. Zo kun je dus gebruik maken van je tijdelijke badkamer, zoals je dat van je eigen badkamer gewend bent

Mobielebadkamer.info is onderdeel van Nonstop Rioolreiniging. Nonstop is expert op gebied van rioolproblemen, verstoppingen en oplossingen op gebied van verschillende soorten leidingen, stankproblemen en andere ongemakken.