Wil je een nooddouche huren?

Een nooddouche huren biedt uitkomst wanneer u door bijvoorbeeld een verbouwing uw eigen badkamer niet kunt gebruiken. Onze tijdelijke nooddouches zijn niet zomaar douches, het zijn volledige badkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Het is een volledige tijdelijke vervangen voor uw badkamer. Zo kunt u dus alle tijd nemen voor de verbouwing en toch comfortabel blijven douchen.

Bekijk eigenschappen

Bij de verbouwing of renovatie van uw badkamer komt vaak het probleem om de hoek kijken: Waar gaan we nu douchen of naar het toilet? Waar laat ik mijn wasmachine, droger? Huur nu bij ons een nooddouche! Het huren van een tijdelijke badkamer op wielen geeft u meer rust tijdens de drukke verbouwing.

De nooddouches van MobieleBadkamer.info zijn niet alleen douches, maar volledige compacte badkamers, compleet uitgerust. Binnen enkele minuten is de badkamer gebruiksklaar, op plaatsen waar water en elektriciteit aanwezig zijn. Door een ingebouwde pomp wordt het afvalwater afgevoerd.

MobieleBamer.info is onderdeel van Nonstop Rioolreiniging.

De nooddouche die je huurt is mobiel

De nooddouches van MobieleBadkamer.info pasen achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, u kunt de nooddouche dus ook zelf plaatsen!
Eventueel kunnen wij het ook voor U aansluiten.

Ga nu een nooddouche huren voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)


Een nooddouche hurenGa je de badkamer verbouwen? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de dagen dat je de badkamer bij je woning wilt plaatsen/laten plaatsen!Nooddouche huren op wielenContact opnemen

Waarom een nooddouche huren op wielen?

Waarom een nooddouche huren op wielen in plaats van een mobiele douchecabine? Allereerst zijn kleine couchecabines zijn te krap. Daarnaast zijn ze vaak lastig te plaatsen, en nemen ze ruimte in binnen je woning. Deze problemen komen niet voor met een nooddouche op wielen. Want deze kun je gewoon naast de woning plaatsen. Even de watervoorziening en de electriciteit regelen en je bent klaar om heerlijk te douchen in een ruime en comfortabele tijdelijke badkamer.
Nooddouche op wielen aanvragen

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen | Mobiele badkamer huren