Een mobiele douchecabine huren

Heb je geen plek rond je woning voor een mobiele badkamer maar wil je niet afhankelijk zijn van anderen? Huur dan een mobiele douchecabine!

Een ideale tijdelijke douche binnen je eigen woning. De perfecte oplossing wanneer je rond je woning geen ruimte hebt voor een mobiele badkamer. Het enige dat je nodig hebt is een beschikbare ruimte en aansluiting voor aan- en afvoer van water. Wil je meer informatie, neem dan nu contact met ons op!

Gewoon lekker blijven douchen tijdens verbouw van je badkamer

Comfort, gebruikersgemak, flexibiliteit betreft brengen of afhalen. Gewoon lekker comfortabel kunnen blijven douchen en niet langer aankloppen bij de buren. Met een tijdelijke mobiele douchecabine kan het!

Kies voor een comfort en gemak, kies voor de mobiele douchecabine verhuur van MobieleBadkamer.info

Veelgestelde vragen over het huren van een tijdelijke mobiele douche unit

De verhuurprijs voor een tijdelijke mobiele douchecabine is voor de eerste week €129,00 (inc. 21% BTW). Huur je langer dan één week? De prijs voor de opvolgende weken is €99,00 (inc. 21% BTW) per week.

De huurprijzen van mobiele douchecabines zijn inclusief BTW.

De douchecabines van MobieleBadkamer.info zijn in vrijwel iedere (ruimere) auto of per aanhanger te vervoeren. Door de geringe afmetingen (78cm breed en 200cm hoog) geen enkel probleem.

Ja, onze mobiele douchecabines zijn voorzien van een (elektrische)boiler.

Aan- en afvoer voor water (meegeleverd). Met daarbij toegang tot een stopcontact.