Een mobiele douchecabine huren

Heb je geen plek rond je woning voor een mobiele badkamer maar wil je niet afhankelijk zijn van anderen? Huur dan een mobiele douchecabine!

Een ideale tijdelijke douche binnen je eigen woning. De perfecte oplossing wanneer je rond je woning geen ruimte hebt voor een mobiele badkamer. Het enige dat je nodig hebt is een beschikbare ruimte en aansluiting voor aan- en afvoer van water. Wil je meer informatie, neem dan nu contact met ons op!

Gewoon lekker blijven douchen tijdens verbouw van je badkamer

Comfort, gebruikersgemak, flexibiliteit betreft brengen of afhalen. Gewoon lekker comfortabel kunnen blijven douchen en niet langer aankloppen bij de buren. Met een tijdelijke mobiele douchecabine kan het!

Kies voor een comfort en gemak, kies voor de mobiele douchecabine verhuur van MobieleBadkamer.info

Veelgestelde vragen over het huren van een tijdelijke mobiele douche unit

De verhuurprijs voor een tijdelijke mobiele douchecabine is voor de eerste week €129,00 (inc. 21% BTW). Huur je langer dan één week? De prijs voor de opvolgende weken is €99,00 (inc. 21% BTW) per week.

De huurprijzen van mobiele douchecabines zijn inclusief BTW.

De douchecabines van MobieleBadkamer.info zijn in vrijwel iedere (ruimere) auto of per aanhanger te vervoeren. Door de geringe afmetingen (78cm breed en 200cm hoog) geen enkel probleem.

Ja, onze mobiele douchecabines zijn voorzien van een (elektrische)boiler.

Aan- en afvoer voor water (meegeleverd). Met daarbij toegang tot een stopcontact.

Waarom een mobiele douchecabine huren?

Het huren van een mobiele douchecabine kan meerdere redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot douchen bij de verbouwing van een badkamer. Wellicht heb je last van lekkage in de woning en is de aannemer nog een tijdje bezet. Misschien ben je door een verwonding een tijdje minder mobiel waardoor je op de begane grond een tijdelijke douchevoorziening nodig hebt.

Een mobiele douchecabine is dan een ideale oplossing. Overweeg je het huren van een mobiele douchecabine, maar heb je toch nog vragen? Heb je de FAQ doorgelezen, maar is er toch iets nog niet helemaal duidelijk? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met jou mee en bieden graag de best mogelijk oplossing die past bij jouw situatie.