Mobiele douchecabine huren?

Een mobiele douchecabine huren (mobiele badkamer) biedt uitkomst wanneer u door bijvoorbeeld een verbouwing uw eigen badkamer niet kunt gebruiken. Onze tijdelijke mobiele badkamers zijn niet zomaar douchecabines, het zijn volledige badkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Het is een volledige tijdelijke vervangen voor uw badkamer. Zo kunt u dus alle tijd nemen voor de verbouwing en toch comfortabel blijven douchen.

Bekijk alle eigenschappen

Dé oplossing tijdens de verbouwing van je badkamer

Bij de verbouwing of renovatie van uw badkamer komt vaak het probleem om de hoek kijken: Waar gaan we nu douchen of naar het toilet? Waar laat ik mijn wasmachine, droger? Huur nu bij ons de mobiele badkamer! Het huren van een mobiele douchecabine op wielen geeft u meer rust tijdens de drukke verbouwing.

De mobiele douchecabine van MobieleBadkamer.info is een compacte badkamer, compleet uitgerust. Binnen enkele minuten is de badkamer gebruiksklaar, op plaatsen waar water en elektriciteit aanwezig zijn. Door een ingebouwde pomp wordt het afvalwater afgevoerd.

De badkamer is mobiel

De badkamers van MobieleBadkamer.info pasen achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, u kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen! Eventueel kunnen wij het ook voor U aansluiten.

Meer informatie over onze mobiele badkamers

Beste oplossing tijdelijk douchen, een mobiele badkamerGa je de badkamer verbouwen? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de dagen dat je de badkamer bij je woning wilt plaatsen/laten plaatsen!Beste oplossing tijdelijk douchen, het mobielebadkamer.info logoContact opnemen

Waarom een mobiele badkamer, in plaats van een kleine douchecabine huren?

Kleine couchecabines zijn, ja klein (en dus krap)! Tevens moeten deze kleine cabines in een andere ruimte binnen de woning staan. En je staat jezelf in de keuken of op een overloop nou niet echt comfortabel af te drogen. Daarnaast zijn mobiele badkamers een volwaardige vervangen voor een badkamer. Het is meer dan een douchecabine! Er zit namelijk ook een toilet in deze badkamer op wielen. Daarnaast is de installatie van een douchecabine vaak meer werk dan dat men er van verwacht. Zo moet de cabine vaak nog ter plekke in elkaar gezet worden.

In tegenstelling tot de bovenstaande punten zijn de mobiele badkamers van MobieleBadkamer.info snel aangesloten, en dus bijzonder flexibel. Zo heb je een fijne plek om te douchen, en kun je gewoon gebruik blijven maken van het toilet. Neem contact met ons op, en laat je informeren. Wij hebben bij voorkeur telefonisch contact, zodat alles duidelijk besproken kan worden.

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen