EEN MOBIELE DOUCHE IN EEN MOBIELE BADKAMER

Een mobiele douche biedt uitkomst wanneer u door bijvoorbeeld een verbouwing uw eigen toilet of badkamer niet kunt gebruiken. Onze mobiele badkamers zijn naast een mobiele douche, ook van alle andere gemakken voorzien. Het is een volledige tijdelijke vervangen voor uw badkamer..

Bekijk alle eigenschappen

Bij de verbouwing of renovatie van uw badkamer komt vaak het probleem om de hoek kijken:Waar gaan we nu douchen? Een mobiele douche biedt uitkomst. Naast een douche zijn onze badkamers ook voorzien van een toilet en alle andere gemakken. Ook is er plaats voor uw wasmachine en droger.

De Mobiele Badkamer is een compacte badkamer, compleet uitgerust met douche en voorzien van alle gemakken. Binnen enkele minuten is de Mobiele badkamer gebruiksklaar, op plaatsen waar water en elektriciteit aanwezig zijn. Door een ingebouwde pomp wordt het afvalwater afgevoerd.

DE MOBIELE BADKAMER IS ÉCHT MOBIEL

De Mobiele Badkamer past achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, u kunt de Mobiele Badkamer dus ook zelf plaatsen!
Eventueel kunnen wij het ook voor U aansluiten.

U huurt al een tijdelijke badkamer voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)

Uw badkamer of douche verbouwen? Huur de mobiele badkamer / mobiele douche / mobiel toilet.
Voor €137.50 per week!

mobiele badkamer twente overijssel hengelo almelo

Contact opnemen

Ervaringen van huurders

Jan en Chantal

Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5.0
2017-05-15T11:54:47+00:00
Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.

Fam. de Groot

Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit.
De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5.0
2017-05-15T11:54:57+00:00
Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit. De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5
2