Mobiele badkamer huren?

Wilt u een mobiele badkamer huren? Huur een van onze mobiele badkamers. Onze badkamers zijn gemakkelijke te plaatsen en bieden uitkomst wanneer u door bijvoorbeeld een verbouwing uw eigen toilet of doucheruimte niet kunt gebruiken. Onze mobiele badkamers zijn naast een douche, ook van alle andere gemakken voorzien. Het is een volledige tijdelijke vervangen voor uw badkamer. Zo kunt u dus alle tijd nemen voor de verbouwing en toch comfortabel blijven douchen.

Bij de verbouwing of renovatie komt vaak het probleem om de hoek kijken: Waar gaan we nu douchen of naar het toilet? Waar laat ik mijn wasmachine en droger? Huur nu een van onze badkamers! Het huren hiervan geeft u meer rust tijdens de drukke verbouwing.

De mobiele badkamers van MobieleBadkamer.info zijn volledige badkamers, compleet uitgerust. Binnen enkele minuten zijn ze gebruiksklaar, op plaatsen waar water en elektriciteit aanwezig zijn. Door een ingebouwde pomp wordt het afvalwater afgevoerd.

Ze zijn écht mobiel!

De badkamers van MobieleBadkamer.info passen achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, u kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen!
Eventueel kunnen wij het ook voor U aansluiten.

U huurt er al één voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)

Over de mobiele badkamer

Gaat u verbouwen? Huur een van de tijdelijke badkamers!
Deze kost slechts €137.50 per week.

mobiele badkamer twente overijssel hengelo almelo

Contact opnemen

Ervaringen van huurders

Jan en Chantal

Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5.0
2017-05-15T11:54:47+00:00
Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.

Fam. de Groot

Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit.
De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5.0
2017-05-15T11:54:57+00:00
Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit. De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5.0
2