Tijdelijke mobiele badkamer verhuur door MobieleBadkamer.info

MobieleBadkamer.info is een servicegerichte verhuurder van de mobiele badkamer. Graag helpen wij je om de ervaring met de mobiele badkamer zo positief mogelijk te maken. Helaas zijn wij geen verbouwingsexpert die je kunnen helpen met het verbouwen van je badkamer. Wat we wel bieden, is dé oplossing om lekker te kunnen blijven douchen tijdens de verbouwing.

Stel je vraag

Wanneer je bij ons een mobiele badkamer huurt, streven wij er naar je het gehele proces te helpen, van A tot Z. Zo zorgen wij er maar al te graag voor dat jij geen omkijken hebt naar het plaatsen, aansluiten en ophalen van de mobiele badkamer. Bel of mail ons, spreek met ons de weken door dat jij een badkamer nodig hebt, en wij doen de rest! Graag wel de badkamer schoon achterlaten hè? 😉

Zoals we al vertelden zorgen wij er graag voor dat het water is aangesloten en de stroomvoorziening werkt. Douchen met koud water is namelijk niet zo comfortabel hè? Dat dachten wij ook! Is de verbouwing van de badkamer afgerond? Dan komen wij de badkamer weer bij je ophalen. Geniet van het douchen in je nieuwe badkamer!

*Je kunt natuurlijk ook zelf de badkamer ophalen en retourneren.

Offerte aanvraag

Hoe ziet een mobiele badkamer van ons er eigenlijk uit?

Wanneer je kiest voor de mobiele badkamer oplossing van Mobielebadkamer.info, wil je natuurlijk graag weten hoe onze badkamer er uit ziet. Dat snappen we! Hieronder geven we je dan ook graag een impressie van hoe onze badkamers er uit zien. Wil je meer informatie over de mobiele badkamer? Die kun je op deze pagina vinden! Toch nog vragen? Bel ons gerust, of stuur een mailtje.

Een mobiele badkamer van MobieleBadkamer.info
Een mobiele badkamer van MobieleBadkamer.info

Voorzieningen van onze badkamers

Wanneer je gaat verbouwing wil je natuurlijk niet inleveren op comfort, toch? Daarom zijn de badkamers die wij verhuren standaard voorzien van een aantal grote gemakken. Zo is er een luxe douchegordijn aanwezig dat er voor zorgt dat niet de gehele badkamer vol water komt te staan. En waar poets je je tanden, en waar doe je je haar dan eigenlijk? Bij de wastafel met de spiegel natuurlijk! En uhm, hoe zit het met dat natte ondergoed? Dat probleem heb je niet. Je kunt namelijk je kleding gewoon ophangen aan een van de kledinghaakjes. Zo voorkom je natte billen na het douchen. Verder is de mobiele badkamer voorzien van een stopcontact voor je föhn (Of andere apparaten), en een elektrische kachel om je warm te houden. Wel zo prettig tijdens de koudere dagen!

Zet maar neer, die badkamer

Waar is de mobiele badkamer te plaatsen?

Wanneer je er voor kiest om badkamer bij ons te huren, is het belangrijk dat er een geschikte locatie aanwezig is om de badkamer te plaatsen. Zo is het belangrijk dat er een harde ondergrond aanwezig is waar de badkamer kan staan. Let wel op, deze locatie moet binnen 10 meter vanaf een stroom en water voorziening staan. Dit is noodzakelijk om het water op de boiler aan te sluiten, en de mobiele badkamer van stroom te kunnen voorzien. Twijfel je of de badkamer bij jou kan staan? Neem dan contact op om dit met ons te bespreken. We kunnen je ook vragen om wat foto’s te mailen om te beoordelen of de door jou gekozen locatie geschikt is.

Stel je vraag

Waarom kiezen voor een mobiele badkamer in plaats van een andere optie?

Naast de mobiele badkamer zijn er natuurlijk ook andere alternatieven om te douchen tijdens de verbouwen of renovatie van je eigen badkamer. Maar geen enkele oplossing biedt de gemakken en voorzieningen van onze badkamer. Zo zijn er diverse soorten nooddouches. Deze moeten echter aangesloten worden op een warm water bron. Onze badkamers daarentegen zijn voorzien van een eigen boiler. Zo kunnen deze zelf het water verwarmen voor het douchen. Bovendien is er voor een (lege) ruimte nodig binnenshuis waar deze douche kan staan. En daarbij kan privacy nog wel eens een probleem vormen, zeker binnen wat grotere gezinnen. Wanneer je kiest voor een mobiele badkamer zijn al deze problemen verholpen, en geniet je tijdens de verbouwing of renovatie van een volwaardige tijdelijke vervanging van je eigen badkamer.

Ervaringen van andere huurders die je voorgingen

Jan en Chantal

Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.

Fam. de Groot

Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit.
De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!

Heb je nog vragen?

Indien je nog vragen hebt na het lezen van deze pagina, willen we je graag verzoeken contact met ons op te nemen. Heb je tips over het verbeteren van onze website? Of heb je een opmerking over cruciale missende informatie? Stuur in dat geval een bericht naar onze websitebeheerder. Vervolgens zal de informatie zo spoedig mogelijk toegevoegd worden, bedankt voor je hulp!

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen | Nooddouche huren | Tijdelijke douche huren tijdens de verbouwing | Onderdeel van Nonstop Riool