Mobiele badkamer te huur bij MobieleBadkamer.info

Op zoek naar een mobiele badkamer die te huur is? Kies een badkamer van MobieleBadkamer.info (deze is mobiel en makkelijk te plaatsen). De mobiele badkamers die wij te huur aanbieden, bieden uitkomst wanneer u door bijvoorbeeld een verbouwing uw eigen toilet of badkamer niet kunt gebruiken. Onze badkamers zijn naast een douche, ook van alle andere gemakken voorzien. Het is een volledige tijdelijke vervangen voor uw badkamer. Zo kunt u dus alle tijd nemen voor de verbouwing en toch comfortabel blijven douchen.

Bij de verbouwing of renovatie van uw badkamer komt vaak het probleem om de hoek kijken: Waar gaan we nu douchen of naar het toilet? Waar laat ik mijn wasmachine en droger? Huur nu bij ons de mobiele badkamer! Het huren van een tijdelijke badkamer geeft u meer rust tijdens de drukke verbouwing.

De mobiele badkamers die te huur zijn bij MobieleBadkamer.info, zijn een volledige tijdelijke vervanging voor uw eigen badkamer. Ze zijn compleet uitgerust en binnen enkele minuten is de badkamer gebruiksklaar. Op plaatsen waar water en elektriciteit aanwezig zijn. Door een ingebouwde pomp wordt het afvalwater afgevoerd.

DE TIJDELIJKE BADKAMER IS MOBIEL

De badkamers van MobieleBadkamer.info pasen achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, u kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen!
Eventueel kunnen wij het ook voor U aansluiten.

U huurt al een tijdelijke badkamer voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)

Over de badkamers

Mobiele badkamer te huur voor €137.50 per week!

mobiele badkamer twente overijssel hengelo almelo

Contact opnemen

Ervaringen van huurders

Jan en Chantal

Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5.0
2017-05-15T11:54:47+00:00
Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.

Fam. de Groot

Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit.
De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5.0
2017-05-15T11:54:57+00:00
Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit. De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5
2