OP ZOEK NAAR EEN MOBIELE BADKAMER MET TOILET?

Een mobiele badkamer met toilet biedt uitkomst wanneer u door bijvoorbeeld een verbouwing uw eigen toilet of badkamer niet kunt gebruiken. Onze mobiele badkamers zijn naast een toilet, ook voorzien van een douche en tevens van alle andere gemakken voorzien. Het is dus een volledige tijdelijke vervangen voor uw badkamer. Zo kunt u alle tijd nemen voor de verbouwing en toch comfortabel gebruik blijven maken van een toilet en douche.

Bij de verbouwing of renovatie van uw badkamer komt vaak het probleem om de hoek kijken:Waar gaan we nu naar het toilet, waar gaan we douchen? En waar laat ik mijn wasmachine, droger? Een mobiele badkamer van MobieleBadkamer.info biedt uitkomst in deze situaties! Het huren van een tijdelijke douchecabine geeft u meer rust tijdens de drukke verbouwing.

De mobiele badkamer met toilet is een compacte badkamer, compleet uitgerust. Binnen enkele minuten is de badkamer gebruiksklaar, op plaatsen waar water en elektriciteit aanwezig zijn. Door een ingebouwde pomp wordt het afvalwater afgevoerd.

DE MOBIELE BADKAMER IS ÉCHT MOBIEL

De mobiele badkamer met toilet past achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, u kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen!
Eventueel kunnen wij het ook voor u aansluiten.

U huurt al een tijdelijke badkamer voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)

Over de badkamers

Uw badkamer of douche verbouwen? Huur de mobiele badkamer / mobiele douche / mobiel toilet.
Voor €137.50 per week!

mobiele badkamer twente overijssel hengelo almelo

Contact opnemen

Ervaringen van huurders

Fam. de Groot

Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit.
De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5.0
2017-05-15T11:54:57+00:00
Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit. De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!

Jan en Chantal

Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5.0
2017-05-15T11:54:47+00:00
Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5
2