Een verbouwingsdouche huren?

Een verbouwingsdouche huren is de ideale badkamer oplossing voor wanneer je de badkamer gaat verbouwen. We leggen je graag de voordelen uit. De verbouwingsdouches die wij verhuren zijn hygienisch, betaalbaar en snel geplaatst. Zo is het dus de allerbeste tijdelijke vervanger voor je badkamer. De ideale oplossing om te kunnen douchen tijdens de verbouwing!

Bekijk de verbouwingsdouche

Wanneer je de badkamer is het noodzakelijk om comfortabel te kunnen blouven douchen. Om aan de hoogste eisen te voldoen verhuren wij de verbouwingsdouche. De deze douche is een volledige vervanging voor je badkamer. Maar waarom zou je onze verbouwingsdouche willen huren? Er zijn namelijk talloze opties. Allereerst zijn de onze verbouwingsdouches snel geplaatst, passen ze achter bijna iedere auto en nemen ze geen ruimte in beslag binnen je woning. Bovendien zijn de verbouwingsdouches volledige badkamers, ze zijn dus naast een douche ook voorzien van een toilet en wasbak. Daarnaast zijn ze bijzonder ruim van binnen (zeker in vergelijking met een kleine krappe douchecabine).

Door de ruimte die je krijgt wanneer je een verbouwingsdouche van on shuurt huurt zal je er qua comfort niet op achter uit gaan in vergelijking met je eigen badkamer. Dus je kunt dankzij onze verbouwingsdouche de tijd nemen om de verbouwing van je badkamer af te ronden, zonder haast en extra stress. Een verbouwing kost namelijk al genoeg energie, en dankzij onze mobiele badkamer kun je gewoon heerlijk blijven douchen in een ruime badkamer!

Wil je voordat je hier het aanvraagformulier invult nog eens alle voordelen en eigenschappen bekijken? Dan kan dit door de onderstaande pagina te bekijken.

Alle voordelen

Een verbouwingsdouche huren hoort eenvoudig te zijn

Omdat een verbouwingsdouche huren (en plaatsen!) eenvoudig moet blijven zijn onze badkamers achter bijna iedere auto met trekhaak te verplaatsen. Bovendien is het plaatsen van de gehuurde douche uiterst eenvoudig. Je kunt hem dus ook zelf plaatsen. Indien je liever hebt dat wij de verbouwingsdouche voor je aansluiten doen we dit graag voor je.
Nu een verbouwingsdouche huren voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)


De verbouwingsdoucheGa je de badkamer verbouwen? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de dagen dat je de badkamer bij je woning wilt plaatsen/laten plaatsen!De verbouwingsdouche op wielenContact opnemen

Wil je nu de douchewagen huren, of heb je wellicht nog een vraag?

Wanneer je nog een vraag hebt over onze douchewagons staan we je graag te woord. Bovendien denken we graag in oplossingen met je mee. Dus wanneer je nu de douchewagen wilt huren, of nog een vraag wilt stellen, neem dan contact op met douchewagenverhuur Almelo via de onderstaande knop.
Stel je vraag

Douchewagonverhuur MobieleBadkamer.info is onderdeel van Nonstop.

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen | Mobiele badkamer huren