Bij mobielebadkamer.info douchewagenverhuur een douchewagen huren

Mobielebadkamer.info is een douchewagenverhuur bedrijf gevestigd in Almelo. Wanneer je gaat verbouwen en je wilt een douchewagen huren, dan helpen wij je graag verder. De douchewagens die wij verhuren zijn hygienisch, betaalbaar en gemakkelijk te plaatsen. Zo is het dus de allerbeste optie wanneer je op zoek bent naar een oplossing om te kunnen douchen tijdens de verbouwing.

Bekijk eigenschappen

Wanneer je de badkamer gaat verbouwen heb je natuurlijk een douchevoorziening nodig. Er zijn talloze opties, maar waarom is nu juist een douchewagen huren de ideale oplossing? Allereerst zijn de douchewagens snel geplaatst, passen ze achter bijna iedere auto en nemen ze geen ruimte in beslag binnen je woning (hij staat tenslotte gewoon voor de deur of achter het huis). Bovendien zijn de douchewagens voorzien van een toilet, wasbak en zijn ze erg ruim van binnen (zeker in vergelijking met een kleine krappe douchecabine).

Door de ruimte die je krijgt wanneer je een douchewagen huurt zal je er qua comfort niet op achter uit gaan in vergelijking met je eigen badkamer. Zo heb je voldoende ruimte om je af te drogen, is het lekker warm door de ingebouwde kachel en hoef je jezelf niet weg te stoppen achter een gordijntje.

Wil je voordat je hier het aanvraagformulier invult nog eens alle voordelen en eigenschappen bekijken? Dan kan dit door de onderstaande pagina te bekijken.

Alle voordelen

Douchewagenverhuur hoort eenvoudig te zijn

Omdat douchewagenverhuur eenvoudig moet blijven zijn onze wagens achter bijna iedere auto met trekhaak te verplaatsen. Bovendien is het plaatsen van de gehuurde douchewagen uiterst eenvoudig. Dus je kunt hem ook zelf plaatsen! Indien gewenst kunnen wij de gehuurde douchewagen ook voor je aansluiten.
Nu een douchewagen huren voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)


Een douchewagen huren bij douchewagenverhuur Almelo is uiterst eenvoudigGa je de badkamer verbouwen? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de dagen dat je de badkamer bij je woning wilt plaatsen/laten plaatsen!Een douchewagen huren bij douchewagenverhuur Almelo is uiterst eenvoudigContact opnemen

Wil je nu de douchewagen huren, of heb je wellicht nog een vraag?

Wanneer je nog een vraag hebt over onze douchewagons staan we je graag te woord. Bovendien denken we graag in oplossingen met je mee. Dus wanneer je nu de douchewagen wilt huren, of nog een vraag wilt stellen, neem dan contact op met douchewagenverhuur Almelo via de onderstaande knop.
Stel je vraag

Douchewagonverhuur MobieleBadkamer.info is onderdeel van Nonstop.

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen | Mobiele badkamer huren