Douchen tijdens verbouwing badkamer

Ook tijdens de verbouwing van de badkamer een lekkere warme douche!

Het is eindelijk zover, de plannen zijn al een hele tijd in ontwikkeling. Binnenkort start eindelijk de verbouwing van de badkamer. Yes! Maar, waar douchen tijdens verbouwing badkamer? Dat is een goede vraag die wij graag voor je oplossen.

Natuurlijk is het een mogelijkheid om bij de buren langs te gaan voor een warme douche. Maar zelfs wanneer de relatie met de buren goed is zit je hier niet altijd op te wachten. Je voelt je bezwaart en moet rekening houden met de agenda van anderen. Gelukkig is douchen tijdens verbouwing badkamer geen probleem met wanneer je een tijdelijke badkamer gaat huren

Ga voor gemak, ga een badkamer wagen huren!

Dankzij een mobiele badkamer kun je tijdens de verbouwing of lekkage gewoon blijven douchen! Overgaan tot een badkamer wagen huren is dus een prima idee!

Tijdelijke badkamer huren, een perfecte oplossing

Bij Mobielebadkamer.info (Onderdeel van Nonstop Riool) willen wij jou graag helpen om de verbouwing van je badkamer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hoewel wij geen verbouwingsexpert zijn weten wij wel dat een passende oplossing prettig te blijven douchen van groot belang is. Wanneer je een overgaat tot een tijdelijke badkamer huren kunnen wij er voor zorgen dat jij er zelf geen omkijken naar hebt. Bel of mail ons, spreek met ons de weken door dat jij een tijdelijke badkamer nodig hebt, en wij doen de rest!

Tijdelijke badkamer huren? Hoe komt die badkamer op zijn plek?

Wij zorgen dat de tijdelijke badkamer op de juiste plek komt te staan, dat het water is aangesloten, en de stroomvoorziening werkt. Douchen met koud water is namelijk niet zo comfortabel hè? Dat dachten wij ook! Is de verbouwing van de badkamer afgerond? Dan komen wij de tijdelijke mobiele badkamer op wielen weer bij je ophalen.* Geniet van het douchen tijdens verbouwing van de badkamer!

*Je kunt natuurlijk ook zelf de badkamer ophalen en retourneren.

Enkele veelgestelde vragen over douchen tijdens verbouwing

Voordat je overgaat tot een tijdelijke badkamer huren ben je wellicht benieuwd naar een aantal zaken omtrent de huur. Speciaal daarvoor hebben we een lijst samengesteld met alles wat je vooraf moet weten. Mocht het blijken dat je toch nog vragen hebt, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn bovendien graag

Een tijdelijke badkamer huren kost €137,50 (excl. 21% BTW) per week.

De huurprijzen van op deze website zijn exclusief btw, tenzij specifiek anders aangegeven.

De badkamers van MobieleBadkamer.info mogen vervoerd worden achter iedere auto met een trekhaak.

Ja, wij verhuren alleen tijdelijke badkamers die voorzien zijn van een toilet.

Ja, de badkamer is voorzien van een elektrische convectorkachel.

Ja, de badkamer is voorzien van verlichting.

Ja, wanneer je overgaat tot een badkamer wagen huren er is een stopcontact aanwezig naast de wastafel. Hierbij zit ook een spiegel. Je kunt je dus gewoon scheren, je haren föhnen of tandenborstel opladen.

Douchen tijdens verbouwing, een tijdelijke badkamer huren is de ideale uitkomst

Comfort, gebruikersgemak, flexibiliteit betreft brengen of afhalen. Gewoon lekker comfortabel kunnen blijven douchen en niet langer aankloppen bij de buren. Een tijdelijke badkamer huren maakt het mogelijk.

Kies voor een badkamer wagen huren, kies voor mobiele badkamer verhuur van MobieleBadkamer.info

Waar is Mobiele Badkamer onderdeel van?

De mobiele badkamer verhuur website van MobieleBadkamer.info is onderdeel van Nonstop Rioolreiniging. Nonstop is een Rioolontstoppingsbedrijf dat gevestigd is in Almelo (Overijssel) met al vele tevreden klanten. Neem gerust eens een kijkje door ons op te zoeken op Google Maps. Je zult zien dat Nonstop een goed beoordeeld bedrijf is. Wij houden namelijk van blije klanten! Tevens maken wij graag jouw tijd tijdens de verbouwing van je badkamer zo fijn mogelijk. Kies dus voor een Mobiele Badkamer die je huurt bij Nonstop, zo weet je zeker dat je zonder zorgen de verbouwing van je badkamer door kunt komen.

Bekijk via de onderstaande knop de mening van anderen over Nonstop Rioolreiniging.