Douchen bij verbouwing badkamer

Douchen bij verbouwing badkamer? Hoe werkt dat? Ga je bij de buren aankloppen? Huur je een kleinde krappe douchecabine? Deze opties vonden wij ook niet echt prettig. Daarom bieden wij nu mobiele badkamer aan!

De mobiele badkamer, douchen bij verbouwing badkamer

In tegenstelling tot een kleine krappe douchecabina is een mobiele badkamer ruim, comfortabel en erg flexibel. Zo kun je lekker blijven douchen bij de verbouwing van de badkamer. De badkamers zijn snel geplaatst en passen achter iedere auto. Bovendien zijn onze badkamers erg schoon, ruim en luxe. Hieronder een kort overzicht waarom de mobiele badkamer dé oplossing is om te douchen bij de verbouwing van je badkamer.

Douchen bij verbouwing badkamer, waarom een mobiele badkamer in plaats van een kleine douchecabine

In tegenstelling tot een kleine douchecabine is een mobiele badkamer erg ruim, luxe, warm en comfortabel. Zo is deze badkamer voorzien van een wastafel, spiegel een ruime douche en diverse andere luxe toevoegingen. De mobiele badkamer is snel geplaatst, hoeft niet in een andere ruimte binnen je woning te staan en is erg ruim van binnen. Zo kun je douchen bij de verbouwing van de badkamer, zonder de gemakken van je eigen badkamer op te moeten geven.

Een verplaatsbare badkamers is mobiel!

Een mobiele badkamer past achter iedere auto. Zo kun je hem dus ook zelf plaatsen. Maar als je de badkamer wilt laten plaatsen door ons is dit ook geen probleem. Het mooiste van alles is dat je hem al kunt huren voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW) (Ook ideaal tijdens een familieweek met veel bezoek!)


Meer informatie over onze douchecabines

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen | Mobiele badkamer huren