Douche unit huren?

Wilt u een douche unit huren? Huur een badkamer van MobieleBadkamer.info (deze is mobiel en makkelijk te plaatsen) de badkamer biedt uitkomst wanneer u door bijvoorbeeld een verbouwing uw eigen toilet of badkamer niet kunt gebruiken. Onze mobiele badkamers zijn naast een douche, ook van alle andere gemakken voorzien. Het is een volledige tijdelijke vervangen voor uw badkamer. Zo kunt u dus alle tijd nemen voor de verbouwing en toch comfortabel blijven douchen.

Bij de verbouwing of renovatie van uw badkamer komt vaak het probleem om de hoek kijken: Waar gaan we nu douchen of naar het toilet? Waar laat ik mijn wasmachine, droger? Huur nu bij ons een douche unit op wielen! Het huren van een douche unit geeft u meer rust tijdens de drukke verbouwing.

De douche units van MobieleBadkamer.info zijn compacte badkamers, compleet uitgerust. Binnen enkele minuten is de badkamer gebruiksklaar, op plaatsen waar water en elektriciteit aanwezig zijn. Door een ingebouwde pomp wordt het afvalwater afgevoerd.

De douche unit is mobiel

De douche units die u kunt huren bij MobieleBadkamer.info passen achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, u kunt de douche unit dus ook zelf plaatsen!
Eventueel kunnen wij het ook voor U aansluiten.

U huurt al een douche unit op wielen voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)

Over de douche unit

Uw badkamer of douche verbouwen? Huur een douche unit.
Deze kost slechts €137.50 per week!

mobiele badkamer twente overijssel hengelo almelo

Contact opnemen

Ervaringen van huurders

Fam. de Groot

Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit.
De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5.0
2017-05-15T11:54:57+00:00
Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit. De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!

Jan en Chantal

Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5.0
2017-05-15T11:54:47+00:00
Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5
2