Beste oplossing tijdelijk douchen, een mobiele badkamer

Een mobiele badkamer is de beste oplossing voor wanneer je een tijdelijke oplossing nodig hebt om te kunnen blijven douchen. Deze badkamer huur je al voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW) per week. De mobiele badkamer biedt uitkomst wanneer je gaat verbouwen. Zo kun je gebruik blijven maken van een douche en toilet, zonder dat je beschikking hebt over je eigen badkamer. Onze badkamers zijn van alle gemakken voorzien. Samengevat is het dus een volledige vervanging voor je eigen badkamer. Deze badkamer geeft een hoop rust tijdens de verbouwing. Je hoeft dus niets te overhaasten.

Dé oplossing tijdens de verbouwing van je badkamer

Tijdens een verbouwing stel je al snel volgende vraag, wat is nu de beste oplossing om tijdelijk ergens anders te kunnen douchen. Een kleine douchecabine in een andere kamer plaatsen? Je hebt dan al gauw overal slangen door het huis liggen. Bij de buren douchen? Het is vaak erg vervelend om daar aan te kloppen. En je wilt dit het liefst niet van ze vragen.

Een mobiele badkamer biedt uitkomst in deze situaties. Zo hoef je niet meer bij de buren aan te kloppen en heb je geen slangen door je huis liggen. Op deze manier kun je ook gebruik maken van de badkamer wanneer jij dat wilt, en niet wanneer het de buren uitkomt. De badkamer is van alle gemakken voorzien en binnen enkele minuten gebruiksklaar. Er is stroom en een ingebouwde pomp aanwezig die het afvalwater afvoert. Zo hoef je nergens meer aan te denken. Het is dus de beste oplossing als tijdelijke vervangen voor je badkamer!

Mobiel is dan ook écht mobiel

De Mobiele Badkamer past achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, je kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen! Eventueel kunnen wij hem ook voor je aansluiten. Deze geweldige oplossing is al beschikbaar voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW)

Meer informatie over onze mobiele badkamers

Beste oplossing tijdelijk douchen, een mobiele badkamerGa je de badkamer verbouwen? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de dagen dat je de badkamer bij je woning wilt plaatsen/laten plaatsen!

Beste oplossing tijdelijk douchen, het mobielebadkamer.info logoContact opnemen

Beste oplossing tijdelijk douchen – Waarom een mobiele badkamer, in plaats van een kleine douchecabine?

Kleine douchecabines zijn krap, en moeten in een andere ruimte binnen de woning staan. En in de keuken of op een overloop sta je jezelf vaak niet echt comfortabel af te drogen. En dan nog de vraag: waar ga ik dan naar het toilet? Daarnaast is de installatie van een douchecabine vaak meer werk dan dat men er van verwacht. Er dienen verschillende aansluitingspunten aanwezig te zijn. En de badkamer moet vaak nog ter plekke in elkaar gezet worden, dit neemt vaak best wat tijd in beslag. In tegenstelling tot de voorgaande punten zijn de mobiele badkamers van MobieleBadkamer.info zeer flexibel en snel aangesloten. Ze heb je een fijne plek om te douchen, en kun je gewoon gebruik blijven maken van het toilet. Neem contact met ons op, en laat je informeren

Andere bezoekers bekeken ook:

Onze badkamers | Huurprijzen | Veelgestelde vragen