Een badkamer op wielen huren in Overijssel?

Je huurt al een badkamer op wielen voor slechts €137,50 (excl. 21% BTW). De badkamer op wielen (mobiele badkamer) is dé ideale uitkomst wanneer u gaat verbouwen. Zo kunt u zonder uw eigen badkamer wel gebruik blijven maken van een badkamer en toilet. De badkamers op wielen zijn van alle gemakken voorzien. Samengevat dus een volledige tijdelijke vervanging voor uw eigen badkamer. Op deze manier kunt u in alle rust de tijd nemen voor de verbouwing van uw badkamer, en wel gewoon lekker blijven douchen.

Een badkamer op wilelen tijdens de verbouwing

Bij de verbouwing of renovatie van uw badkamer komt vaak het probleem om de hoek kijken: Waar gaan we nu douchen of naar het toilet? Waar laat ik mijn wasmachine, droger? Huur nu bij ons een mobiele badkamer! Het huren van een tijdelijke douchecabine geeft u meer rust tijdens de drukke verbouwing.

Onze badkamer op wielen is ook daadwerkelijk een compacte badkamer, compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Binnen enkele minuten is de Mobiele badkamer gebruiksklaar, op plaatsen waar water en elektriciteit aanwezig zijn. Door een ingebouwde pomp wordt het afvalwater afgevoerd.

Mobiel is dan ook écht mobiel

De Mobiele Badkamer past achter iedere auto met trekhaak. Het plaatsen is uiterst eenvoudig, u kunt de badkamer dus ook zelf plaatsen!

Eventueel kunnen wij het ook voor U aansluiten.

U huurt al een badkamer voor slechts €137,50
(excl. 21% BTW)

Mobiele badkamer

Uw badkamer of douche verbouwen? Huur de mobiele badkamer voor slechts €137.50 per week!

mobiele badkamer twente overijssel hengelo almelo

Contact opnemen

Waarom een mobiele badkamer huren, in plaats van een kleine douchecabine?

Kleine couchecabines zijn simpelweg krap, er moet ook maar net een ruimte over zijn waar deze kan staan. En waar kunt u dan de tijd kunt nemen om uzelf comfortabel af te drogen, waar gaat u dan naar het toilet? Dit zal niet gaan in een kleine douchecabine. Daarnaast is een douchecabine vaak niet voorzien van een warm water voorziening (deze moet dan op een warmwaterkraan worden aangesloten), zo liggen er overal slangen door uw woning. Ook is de installatie van een douchecabine vaak meer werk dan dat men er van verwacht. Er dienen verschillende aansluitingspunten aanwezig te zijn.

In tegenstelling tot de bovenstaande punten zijn de mobiele badkamers van MobieleBadkamer.info zeer flexibel en snel aangesloten. Zo heeft u alle ruimte tot uw beschikking, en kunt u de tijd nemen om comfortabel te blijven douchen en gebruik te maken van het toilet. Daarnaast kunt u ook uw tandenpoetsen voor de spiegel, boven de wasbak.

Ervaringen van huurders

Jan en Chantal

Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.
5.0
2017-05-15T11:54:47+00:00
Goed en voordelig. we hebben veel gemak gehad van de mobiele badkamer. zo werd de verbouwing van de douche en toilet geen haastklus omdat er geen sanitaire voorziening meer zou zijn, maar een klus waar ik secuur en netjes alles af kon maken zonder gestress.

Fam. de Groot

Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit.
De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5.0
2017-05-15T11:54:57+00:00
Tijdens de verbouwing van onze badkamer was het probleem om “waar nu te douchen” snel opgelost door Donald Smit. De mobiele badkamer werd keurig op onze oprit geparkeerd, aangesloten en zelfs in de koude periode dat we de verbouwing uitvoerden was het altijd heerlijk warm en behaaglijk in de “douche op wielen” zoals de kinderen het noemden. Goede service en erg praktisch! Aanrader!
5
2